2013. január 23., szerda


Szereplők


Sophia Goldwin:


Sophia egy 16 éves, ízig-vérig angol lány. Bár viselkedésén nem látszik, hogy a modorukról híres, Angol felmenőkkel büszkélkedhet. Nagyon makacs, önfejű és nagyszájú. Ami szívén az a száján. De mind emellett egy kedves, barátságos és mindig vidám, mosolygós lány. Bármire képes hugáért és igaz barátaiért, akikből elég kevés van így nem nagyon kell megerőltetnie magát. Kiskora óta kosárlabdázik, és így kerül egy sporttagozatos gimnáziumi osztályba. Élete a sport, de emellett imádja a zenét is. Énekelni is szeret, de azt csak is jól szigetelt falak között. Furcsamód, magyarul is elég jól tud beszélni, ugyanis a nagybátya Magyarországra költözött, mikor ő még csak 2 éves volt. Rengetegszer látogatja, szinte minden évben. Imád a Balaton vizében, játszani a kishugával.
Van egy bátya is, akivel nagyon szoros kapcsolata volt, ameddig a fiú ki nem költözött az USA-ba az egyetem miatt.

Zoe Goldwin:


Zoe 6 éves, az ő ereiben is tiszta angol vér folyik. Viselkedése hasonló névéréhez, makacs és nagyszájú. Ő is egy kedves és vidám lány de jóval zárkózottabb mint lánytestéve, a múltjukban történtek miatt. Nagyon okos és tehetséges. Sophival jár egy iskolába, csak általános iskola első osztályába. Imádja a nővérét és bátyát, bár őt alig ismeri mert kicsi volt mikor elköltözött. Zoe is tud magyarul, bár neki még nem megy olyan jól mint nővérének.



Lola Wimmer:

Lola 15 éves, félig magyar félig angol lány. Sophia legjobb barátnője, de testvérként tekintenek egymásra. Zoeval is nagyon jó kapcsolatot ápol, szinte kishugaként kezeli. Nagyon kedves és vidám, mindig tele energiával, amivel néha az őrületbe kergeti barátait. Igazi Directioner. Elég kíváncsi természetű, mindig benne van minden őrültségben. Évfolyamtársak Sophival. Van egy barátja, Jules.






Jules Parker:

Jules 16 éves, angol srác. Viselkedése jobban hasonlít felmenőire mint Sophinak vagy Lolának. Udvarias és barátságos, benne van minden őröltségeb, és ha rájön az öt perc egy igazi őrült (persze pozitív értelemben:) .
Szókimondó, amit gondol vagy érez azt ki is mondja. Lehet rá számítani, mindig ott van ha valakinek segítségre van szüksége. Spohinak egyetlen igaz fiú barátja. Pelenkás koruk óta barátok, és mindig megvédik egymást. Lola pasija.





















  Ally Smidt:

Ally 18 éves, magyar lány. Nem rég költözött Londonba családjával. Most végzős, Sophia sulijába jár. Itt ismerték meg egymást, és azóta nagyon jó barátnők. Ő is kosarazik már gyerekkora óta, és Londonban is folytatja a sportot, így kerül egy csapatba Sophival. Egy nagyon barátságos és törődő lány, szereti ha ő irányíthatja a dolgokat. Amit sokan nem is bánnak, mert ügyesen kezeli a helyzeteket, feltalálja magát a bajban is. Imádja a One Directiont, Directioner.















 Beck Goldwin:

Beck 20 éves, Sophia bátya. Laza és jófej, de ha kell komoly is tud lenni. Elég talpra esett, önálló személyiség. Két hugárét ölni tudna, imádja őket, ezért is van bűntudata, hogy az USA-ba ment egyetemre. Nagyon okos és tehetséges sportoló.  Amikor csak teheti, haza utazik, hogy láthassa testvéreit.



















One Direction:

Harry Stles, Liam Payne, Niall Horan,  Zayn Malik, Louis Tomlinson:)










        Hát itt lennének a szereplők. Remélem szimpik.:)xx



2 megjegyzés: